Pay-Per-Klikk: 8 Mål ta for å få riktig Company


   Av David ClarkeWith ankomsten av internett markedsføring har det vært en økning i betaling per klikk-annonsering.

Med betaling per klikk, betaler bedriften et bestemt avtalt beløp til et reklamebyrå hver gang noen klikker på linken til din bedrift.

Noen selskaper vil prøve å generere falske klikk på nettstedet ditt for å prøve og gjøre lettjente penger. Tilsvarende kan dine konkurrenter klikke på linken din og øke regningen uten å gi deg noen ekte kunder. Dette har gitt pay-per-click noe av et dårlig navn.

En god reklame selskapet vil vite hvordan du kan unngå disse fallgruvene og sørg for betaling per klikk er effektivt.

Nedenfor er noen tiltak som du kan følge for å sørge for at investeringen gir deg virksomhet fremfor taper du penger.

1. Velg et selskap med Google sertifisering en Google AdWords-sertifisering betyr at en bedrift er kompetent og kjent med måten betale per klikk (PPC)-systemet fungerer. Se på attester for selskapet og bruk dine instinkter for å finne ut om de er ekte eller fabrikkert av selskapet selv.

2. Snakk med andre bedrifter med å finne ut hvilke erfaringer andre bedrifter har hatt med pay-per-klikk og lære av sine feil. Ta ombord på råd du får, og sørge for at du dont avfall din investering.

3. Spør om å se andre eksempler Spør om å se på tidligere arbeider foretas av betal-per-click selskapet youre bruker. Sørg for at du forhøre deg om andre klienter og hva slags resultater de har oppnådd. Bruk din gut instinkt og sørg for at du er fornøyd med informasjonen du får. Det kan også være fornuftig å sjekke om firmaet er kjent med det arbeidet du gjør og om de er egnet for virksomheten din.

4. Sjekk profesjonell gjennomføring av selskapets There er ingenting galt med å holde reklamebyrå du bruker til en meget høy kvalitet og etikette. Gå gjennom kontrakten og ser på alle vilkårene. Hvis standardene ikke er opprettholdt, dont være redd for å gå til et annet firma.

5. Vurder konkurransen alltid vurdere mer enn ett reklamebyrå og har en rekke alternativer tilgjengelig. Unngå selskaper som lover raske resultater, er dette vanligvis en indikasjon på at de ikke tar seg tid til å teste om resultatene er effektive.

6. Gode selskaper ledet av eksempel kan du enkelt sjekke creditability av et selskap ved å skrive sitt navn i en søkemotor. Eventuelle anerkjente organisation navn skal vises i AdWords-delen til høyre på siden eller svært nær toppen av organiske oppføringene.

7. Være konkret kundens behov Good reklamebyråer vet hvordan å lede kundene til den delen av området som har tilknytning til søket, ikke bare til hjemmesiden din. Du kan risikere å miste en potensiell kunde ved å ikke bli øyeblikkelig spesifikk for deres behov.

8. Overvåk pay-per-klikk fremgang Kom tilbake etter oppdateringer fra reklamebyrå med jevne mellomrom. En av fordelene med betaling per klikk er at hver resultatet kan måles. Leverandøren bør være klar over dette og derfor opptatt av å justere oppføringer å gjøre dem mer effective.This artikkelen ble skrevet av David Clarke. David er partner i DBS som tilbyr UK 0800 tall, UK 0845 tall, UK lokale virtuelle spøkelse numre sammen med webdesign og internett markedsføring tjenester .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam