Letting Ditt Hytte – The Times They Are A Changing


   Av Jude DaltonLetting ditt land hytte i The New Forest eller hvor som helst couldnt bli enklere disse dager, men det finnes noen retningslinjer og nyttige tips som du må ta hensyn og tiltak underveis.

Ancient History:

Tidene var, testamenterte tante en søt liten country cottage (sist modernisert 1975) for å fjerne nevø. Noen få biter av originale møbler og inventar ble berget og resten hentet fra den lokale auksjonshus. AnnonseSøk behørig gikk enten i “The Lady bygda magasinet”, eller “postkontor vindu» Feriehus til leieog vips, jobben gjort.

Hvordan tidene forandrer seg, UK hytter er ikke lenger de fattige forhold på gjestfrihet industrien. Candlewick sengetepper og shag bunke har lenge veket til boutique hytte. Shabby chic er én ting, en samling av un-koordinert rot er noe helt annet.

Sted valg:

Lønnsomheten av Hytte virksomheten ned til flere faktorer, som rent investeringsobjekt og inntekt formål, velg en plassering som nyter en lang lar sesong. A New Forest Hytte kan oppnå opptil 45 okkuperte uker per år. Ulempen er en hytte her koster atskillig mer enn et tilsvarende i si Norfolk eller Devon. Forskning markedet før du kjøper.

To opp – to ned?

Det finnes et kundegrunnlag for de fleste størrelser på overnatting. Bedre å restaurere og innrede to soverom Hytte med høy standard og deretter foreta et større prosjekt. Å fange dem off season bestillinger, pensjonert par, foreldre med førskolebarn i alderen barna er en sannsynlig marked. Returnerer ligner på et femstjerners hytte som sover 4 og to / tre-stjerners hytte som sengeplasser 6.

It ser flott, hva nå?

Først samtalen i en profesjonell fotograf. Den mest kostnadseffektive måten å markedsføre ditt feriehus er gjennom internett. En god nettside er viktig, men det må sees på søkemotoren resultatene. Styr unna gimmicker site design, holde det glatt og enkel. Din webdesigner bør være grundig clued opp på SEO (Søkemotor optimalisering) og bygger på de grunnleggende funksjonene fra start. Hvis søkemotorer kan lesenettstedet ditt, du går opp i rangeringen.

DIY eller Agency:

Vil du være tilgjengelig 24 / 7 for å svare på telefonsamtaler og epost? Faktisk internett kunder sourcing et feriehus vil bare fortsette å surfe hvis de CANT får ganske raskt svar. En hytte etaten vil kreve mellom 15 -25 i kommisjon. Det er verdt itemizing dine reelle kostnader for DIY. Reklame, nettsider, telefonsamtaler, tid til papirarbeid, stasjonære, porto, se på bunnlinjen din figur og sammenligne med byrået prosentpoeng. Den beste planen i utgangspunktet kan være å finne et feriehus byrå som ikke begrenser eier bestillinger. Som din hytte oppnår gjenta bestillinger, kan du vel nå et punkt der det er forsvarlig å gjøre det alene.

Nøkkelen under matten, ikke nå lenger:

Et viktig element å Hytte suksess er en personlig velkomst for gjestene, vanskelig hvis du bor 200 miles away. Engasjere en virkelig god husholderske for snuoperasjoner (og som representant din) og aldri prøve å spare på dette aspektet. Ettersom årstidene rotere se tilbake bookinger flyten in.Jude Dalton er MD New Forest Living, spesialister i å tilby et utvalg av hytter til leie og sørge for god kvalitet i New Forest .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam