Exposition Part II: Hvorfor er du tilintetgjørende Ditt Usana Business ?


   Av Jane QuadeSo nå youve lært at alt dette tøvet du blir fortalt å gjøre med bedrifter og upline ikke hjelpe deg, men det hjelper selskapet.

Og that er ikke så verst, er det? Jeg mener, vi ønsker alle våre selskaper skal lykkes og bli værende i flere tiår framover.

Men here er den virkelige downer Alt dette ting de sier du skal gjøre vondt deg og din bedrift på så mange måter.

Let ta en titt på dette fra stillingen som en helt ny rep eller partner:

Selskapet vet at når en representant registrerer seg det første han eller hun er bedt om å gjøre er å lage en liste over 100 personer, inkludert venner og familie.

Lets holde statistikken lave bare for å feile på siden av å være konservativ. Så ut av de 100 navnene du kanskje melde seg 10 personer. Selv om bare 1 eller 2 av at 100 blir business bygningsarbeidere, du fremdeles var i stand til å droppe ca 8 flere nye registreringer i snitt et par hundre dollar.

Disse arent store tallene så bare legge dem opp i hodet ditt.

Deretter gjennomsnittlig levetid for en representant er 2,5 måneder. Så selv om du bare liggende som en representant for 2,5 måneder, har du fortsatt utsatt ytterligere 10 personer til Usana og alle bestillingene.

Nå dont glemme det 2 av 100 navn som vil bygge opp en virksomhet med Usana. Hva er de beskjed om å gjøre først? You got it! Lag deres liste over 100 navn. Og ut av det 100 navn, kanskje 15 bestille og 3 vil bli business byggherrer

Jeg tror du får bildet. Og nå kan du forstå hvorfor dette systemet fungerer så bra, for selskapet.

Og på toppen av alle de store stats, få deg til å bruke hundrevis og tusenvis av dollar hvert år deltar på rah-rah hendelser slik at du kan se at 1 til 2 av de reps spankulere over scenen dele med deg historien om hvordan de gjorde det og du kan også.

Vel Im her for å fortelle deg at det er en bedre måte, en måte som vil garantere suksess og en måte som virkelig vil forandre livet ditt. Og den beste delen av dette er at du virkelig får å drive virksomheten fra hjemmet. What a cool konsept, en hjemme-basert bedrift som du virkelig kan jobbe hjemmefra. Wow.

1. Stopp prøver å rekruttere alle i din Usana virksomheten. Ikke alle er skåret ut for network marketing og ikke alle er din prospektet. Og jeg hater å være den som forteller deg dette, men ikke alle bryr seg om company produkter. That er bare sannheten.

Finne din målgruppe er nøkkelen. Men du CANT lære hvordan du gjør det over natten. It er akkurat som markedsføring for annenhver bedrift i verden. Din jobb er å finne dem som har et ønske, behov eller ønske for ditt produkt.

2. Stopp fremme din bedrift og upline. Ingen bryr seg om hvem som grunnla selskapet, eller hvor lenge den har eksistert. De dont bryr seg om who er hvem, og de kunne vare mindre om den nyeste teknikken ting.

Hver gang du plasserer din bedrift eller upline for den saks skyld som ekspert, gjør du deg selv en stor bjørnetjeneste. Du er i utgangspunktet forteller din prospektet at du aner ikke hva du gjør, men du kan kanskje finne noen andre som er smart nok til å besvare deres spørsmål.

3. Dont prøver å bli en superstjerne på markedsføring virksomheten din. Du må lære å markedsføre deg selv. Du gjør dette ved å reklamere for produkter eller tjenester og plassere deg selv som ekspert. Du dont nødt til å vite alt om hvert produkt eller tjeneste, men plukke noen og bli en ekspert. Det er hvordan du erverver kjøpere og ut av disse kjøperne vil utvikle bedriften bygge.

Det har blitt bevist gang på gang at hvis du ikke er lidenskapelig om produktet eller tjenesten du vil ikke lykkes i den relative virksomheten. Hvis du bare leter etter mulighet søkende da det er akkurat hva du kommer til å få. Og når neste anledning kommer langs de løper fra deg og til neste største tingen som kommer deres vei.

I stedet for å blåse alle disse pengene i markedsføringen av upline og / eller selskapet, begynne å bruke penger på å promotere deg selv. Dette er hvordan it er gjort i enhver annen industri så hvorfor skal vi prøver å endre forretningsmodellen bare for våre virksomheter. Let oss gjøre hva som fungerer!

Jeg, Jane Ellen, aksepterer fullt ansvar for innholdet i denne artikkelen. Hvis du har spørsmål om noe i denne artikkelen, kan du sjekke ut flere flotte informasjon http://www.FreeMLMSuccessReport.com eller kontakte meg på mitt hjemmekontor 440.942.8166 EST.Go Til http://www.FreeMLMsuccessReport.com for New Oppdatert Markedsføringsmateriale Spørsmål? 440.942.8166 Office, EST. Jane har en omfattende bakgrunn i hjemmet næringslivet samt retail marketing bransjen. Det eneste hun kan ikke opprette flere av er tid. Hun vil aldri avfall yours .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam