Managing Your Home-Based Business Means konstant forandring


   George CollinsThe internett er bygd opp for å gi folk nyheter eller informasjon, den nyeste informasjonen. Vi er alltid i endring ting vi nettopp gjort en ny endring i salg siden denne uken, vil du se forskjellige ting på der. Vi vil fortsette å gjøre endringer. Vi er alltid testing og gjør forskjellige ting for å få den beste konverteringsfrekvensen for våre kunder. Så metning, det finnes ikke noe slikt, er det bare en myte. Igjen, unntatt hvis du er en del av en Ponzi ordningen eller en svindel, de er ment være mettet virkelig rask og legge ned, eller eieren vil la fra land med alle pengene dine. Du må bare gjøre deg annerledes. Selv om du sier jeg ikke kan skrive en ny annonse, har vi instruksjonsvideoer som viser deg nøyaktig hva du må gjøre for å opprette en annonse. Vi kommer til å gi deg et stykke programvare som vil sørge for at du annonsen er riktig hver gang.

Hvis du sier ser, jeg kan ikke opprette en destinasjonsside, eller jeg kan ikke lage en annerledes, finne en som du kan redigere, finne en som er lett. Du bør vite hvordan du oppretter din egen side, og hvis du ikke gjør det, så du trenger å lære. Det er bøker der ute på nettet eller i bokhandlere, og hvis du ikke vil ta tid eller ikke har tid, er det greit, leie den, betaler noen andre. Det koster ikke en pakke for å få en side satt opp, kan det koste deg et par hundre dollar, er det ikke så mye. Hvis du trenger noen å skrive siden for du leie noen til å skrive det for deg. Gå til noen av nettstedene på internett der den lister folk, eller du kan selv sette opp en beskrivelse av hva det er som du ønsker noen å gjøre og få folk til å fortelle deg hva de kan gjøre, hva deres kompetanse er og du kan fortelle dem hva du vil betale dem. Dette er hva jeg vil ha gjort og dette er hva jeg vil betale deg.

Det er alltid måter å få ting gjort hvis du har vilje, hvis du har vil du få noe gjort, og jeg har skrevet om dette i tidligere artikler om det å se ting i tankene før du faktisk gjør det. Samme med e-series, auto responder-serien, kan du få noen til å skrive dem også, eller du kan skrive dem selv. Du kan alltid justere ting. Du er sannsynligvis tenker vel, hva slags innhold hva slags endring på destinasjonssiden min eller bly fange side. Vel, hva med å gi en oppdatering på deg selv, hva du har gjort så langt. Du kan gjøre en hel del på bly fange eller destinasjonssiden som er dagens nyheter eller oppdaterte nyheter om deg selv eller hva som skjer. Og i den ene delen alt annet forblir den samme, kan det være som i midten av siden, og alt annet forblir den samme, bortsett fra for denne delen, er du alltid i endring som fra måned til måned.

Du kan gi en oppdatering på deg selv, på hva du gjør, på den muligheten, eller produkter som du selger eller hva som er nytt med produktet, er hva som skal skje neste. Kanskje du kommer ut med ditt eget nye systemet, forskjellige ting som du legger til, eller du har gjort dette mange salg, kan du alltid være oppdatert på nye ting. Dette er hva du skal gjøre i fremtiden, dette er hva som skal skje neste, slik at folk vil alltid vite hva som skjer, det er hyggelig cutting edge informasjon som alltid forandringer og er veldig sant og det er alltid aktuell din situasjon. Hvis du sier nei, jeg har ingen oppdaterte nyheter om meg selv, så gi noen oppdaterte nyheter om programmet eller produktet du er fremme. Hvis du snakker om mitt selskap har vi alltid noe som skjer.

Vi er i ferd med å legge til en boatload av videoer for høyere medlemssider. Vi vurderer å legge nedlastinger til lydopptak av vår trening samtaler. Vi er trolig kommer til å gjøre disse opplæring anrop bare for produktet eiere, de øvre nivåene, der grunnleggende medlemmene ikke kan lytte til dem. Nå kan de lytte til innledende samtaler her, men vi vurderer den gjør det. Vi skal legge en kjempeflott produkt, er vi legge produkter månedlig til høyere nivå området og en rekke videoer, men vi kommer ut med et stort produkt for vårt selskap som skal legges til høyere nivå området denne falle. Vi har bare to nivå umiddelbar utbetaling system. Det er ingen andre selskap som har det. Det er noen som prøvde å kopiere og lage en to nivå eller flere program og lage en ukentlig eller daglig utbetaling, men ingen har en umiddelbar utbetaling. De samler inn penger og deretter sende den out.Generate Cash Umiddelbart Online. Vårt team medlemmer har gjort det i mindre enn 24 timer og fortsette å gjøre det dagligdagse som urverk Kontakt George Collins Email George Collins .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam