Velge, A, Direct, Selling, Business The 5 Essentials å velge en Direktesalgsforbundet Business


   Av Marie LeonardOk, så youve bare bestemte at youre kommer til å starte og bygge et direkte salg av virksomhet i network marketing og fordi folk flest vil ha bedre helse, velvære er din nisje.

Hva nå? Har du bare gå videre og hoppe i det første som kommer med?

Selvfølgelig ikke! Du undersøke og se hvilke selskapet vil bli den heldige mottakeren av dine talenter og energi.

Fordi hovedregelen for direktesalg sier: “Du bør absolutt bruk og tror på produktene eller tjenestene du selger.”, Må du først spørre deg selv om du vil kjøpe dette produktet eller tjenesten hvis du ikke var en del av salgsorganisasjonen.

Hvis svaret er nei, til den neste. Hvis ja, så spør deg selv de neste spørsmålene:

  er dette produktet i forkant av teknologi?

  er det noe som skiller det fra alle andre?

  betyr forbedringer people liv?

It er nå på tide å vurdere de 5 viktigste kriteriene som bør være karakteristisk for selskapet dersom du ønsker å lage en intelligent og klokt valg.

1. Mens youre forretning for deg selv, men ikke av deg, må du finne ut om det er en god støttestruktur: markedsføringsmateriell, opplæringsmuligheter, bestille online systemer, drift og viktigste framvoksende nye produkter og teknologi?

Dette er ikke en 9 til 5 jobb youre gå inn. Men det kan være deltids-mulighet som har mulighet til å føre deg ut av 9-5 grind. It er lett å fortelle sjefen din farvel, men ikke så lett å fortelle dine mange kunder og bekjente at du gjorde en feil og vil bytte selskap.

2. Så neste åpenbare trekket er å undersøke og vurdere company bakgrunn. Hva er deres meritter? Hvor lenge har dette selskapet vært i bransjen og hva bedrifter har kjørt de før dette? Hvordan er de forpliktet til å gi det beste innen informasjon, opplæring og utdanning?

Ikke lenge siden jeg opplevde en personlig utvikling kurset “The Millionaire Mind Intensiv” tilbys av Peak Potentialsskaperen Harv Eker. Det fikk meg til å innse at en god bedrift bør også tilby tilsvarende kurs for å hjelpe deg med å utvide og utdype dine ferdigheter. Andre spørsmål: Er de bruker den nyeste og beste teknologien og hva kan du fortelle fra deres internett nærvær?

3. Dont glem å også vurdere om selskapet er egnet for globale ekspansjon og hva dens nåværende internasjonal eksponering og planer for fremtidig vekst?

Du velger en partner å gjøre forretninger med, og du bør la noe være ugjort!

4. Det neste er ikke et must, men bør sterkt vurderes som en viktig kvalitet av god forretningsskikk. Betyr det tilhører Direct Selling Association (DSA).

DSA har visse koder av virksomheten på etikk som sikre forsvarlig opptreden i markedet:

  Nominell oppstartskostnader

  Valgfritt kjøp for inventar eller materiell

  Brukeren tjene penger fra salg av produkter eller tjenester ikke fra selve handlingen å rekruttere

  Selskapet tillater retur av lagerbeholdning innen en viss tid tilbakebetale vanligvis 90 av prisen som ble betalt

5. Den endelige kriteriene er tålmodighet og forventninger. Har selskapet forventer å bli rik fort, eller gir den deg med alle verktøyene du trenger for å gjøre dette og er villig til å støtte deg?. En moden, høy kvalitet direkte salg Selskapet har personell til stede på inntektsmulighet som en seriøs satsing som kan gi resultater alt avhengig av din innsats.

Hvis du putter i konsekvent innsats for 2 til 5 år, er det meget mulig og sannsynlig at du vil kunne skape en betydelig strøm av langsiktige gjentagende inntekt. Tross alt, isnt dette hva it handler om? Pensjonere seg tidlig uten bekymring for hvor den neste dollaren kommer fra for å kunne betale regninger.

Som Harv Eker sier: “Hvis målet ditt er å bli komfortabel, er sjansene youll aldri bli rik. Men hvis målet ditt er å bli rik, er sjansene youll ende opp mektige comfortable”.

Og direkte salg industri network marketing er nesten den eneste bilen der ute som kan hjelpe deg å nå dine mål for minst mulig penger investert. Det har forandret livet mitt! Marie Leonard tilbyr nettverk markedsførere verdifulle råd bra for alle MLM virksomhet. Nybegynnere kan også få henne fri rapport om hvordan en nybegynners Kan Jumpstart en vellykket Network Marketing Business Om 5 Easy Steps »på http://www.thekeenmarketer.com

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam