pecans: Ideal Snack Food


   Av Daniel FoxIf er du ikke klar over alt det gode fullpakket med alle Pecan nut, da dette vil all lyd fascinerende for deg. Hver liten ting om Pecan nut er virkelig interessant. Fra mutteren til skallet, treet og gjør, praline eller sukker overtrukket eller som en sjokolade add-on, er Pecan nut utvilsomt en av de store underverkene i maten verden. Les videre for å finne ut hva jeg mener.

Hvis Pecan trær er i seg selv perfekt for de kan gi hjem til en million dyr, kan gi skygge i de varmeste sommerdager, kan gi varme og komfort til meitemark under den kalde vinterdager, og opplevelsen av å spise den deilige pecans er mer enn perfekt. That er bare begynnelsen.

Tanners pecans og Candies er klar til å gi nibbling øyeblikkene en fantastisk opplevelse verdt å huske.

Pecans Are Nærende

Pecans er lastet med mye næringsrik godhet. Dette er noe som har vært ikke-diskuteres helt siden mutteren ble påvist å være spiselige. Ny forskning om dette virkelig deilig treet mutter har vist at de er rike på kjemikalier kalles antioksidanter som på en slik måte, daglig servering av pecans oppfordres, som de hjelper avverge mye sykdom. Den gode ting om å spise pecans er at de også kan bidra til å forhindre hjertesykdommer, senke kolesterolnivået, og kan hindre den fryktede livstruende kreft. Pecans er lastet med fytokjemikaliene en gruppe av mikronæringsstoffer som finnes i planter som inneholder plantesteroler, flavonoider, og svovelforbindelser.

The Ideal Diet Snack Food

Nå er mye bekymring har vært reist om de helsemessige fordelene skapt av Pecan nøtter. Men alle har blitt besvart, og flere har blitt overrasket over at ikke bare er den mutteren ikke skadelig for one helse, kan det også hjelpe en ansiktet hans vektproblemer. For folk som er meget bekymret for å miste vekt eller er engstelig for å gå utover sin idealvekt, den beste måltid mat for dem er pecans. Pecans er lave i karbohydrater, en svært god kilde til protein som er lett fordøyelig, og inneholder minimalt med sukker, lav på mettet fett, og inneholder ikke trans fett. Sammenlignet med andre snack foods, din Pecan nut, da spises i moderate mengder, er definitivt forbi sammenligne mange treff. Så istedet for å nå ut til at pose chips mens youre på en film maraton med venner, få deg noen praline pekannøtter eller noen ristede pekannøtter behandler og du sikker på at ikke bare tilfredsstille dine søt tann cravings, youre også gjør helsen din en stor tjeneste.

Tanners pecans og Candies

Hvor kan man få pecans som er enestående for sin kvalitet, raskt avskallede og stekt fersk fra treet, og bedre smaker som resten av pecans tilbudt for salg i markedet? Du finner den på Tanners pecans og candies. Så hvis du ønsker å ta med en eske full, canister-full eller bucketful av pecans i din reise, film dato, eller familie turer, må ikke glemme å stikke innom på Tanners pecans og Candies.Pecans er den ideelle snack mat. Kom til http://www.tannerspecan.com for pecans, ristede pekannøtter og Holiday Gift Baskets .

This entry was posted in Food and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam