ta en bit! 5 Frukt som er bra for din helse


   Av Joshua WillsIf youre ønsker å begynne å spise sunnere, men arent helt sikker på hvor du skal begynne, kan du prøve en av disse fem frukter som ikke bare smaker godt, men har noen utrolige helsefordeler også. En av de andre store ting om å spise mer frukt er at naturlig sukker i frukt vil også bidra til å kvele de cravings for fet søtsaker!

1) Cranberries

Tyttebær inneholder svært store mengder antioksidanter som bidrar til å beskytte kroppen mot ting som hjertesykdommer og nyreproblemer, samtidig arbeider for å øke immunforsvaret. Drikker et glass tranebærjuice hver dag vil også bidra til å hindre Urinveisinfeksjoner, spesielt for personer over 40 år.

2) jordbær

Med mer vitamin C enn noen annen kjent bær, jordbær inneholder store mengder antioksidanter som kan hjelpe mot hjertesykdommer. Jordbær er et utmerket valg for alle som kan lide av anemi, da de inneholder jern og folsyre i jordbær er spesielt nyttig for helsen til gravide og deres babyer. I normale voksne kan lave nivåer av folsyre føre til helse komplikasjoner som kreft og depresjoner spise jordbær kan forhindre dette!

3) kiwi

Kiwi pakke en hel masse vitamin E og A i sine fruktige kjøtt, samtidig som konkurrerer med appelsiner for deres mengden vitamin C! Kiwi inneholder mye fiber som er godt for hjertet. Eating flere kiwi per dag kan bidra til å hindre blodpropper hos eldre, mens diabetikere ofte se til kiwi for å hjelpe deres kontroll blodsukkernivået på daglig basis.

4) Epler

Epler, en av de mest tilgjengelige frukter gjennom hele året, bidrar til å beskytte kroppen mot hjertesykdommer og kreft. Epler er høy i kosten fiber og fytokjemikaliene som faktisk vil bidra til å øke hukommelsen og gi deg ekstra energi på en daglig basis! Husk det gamle ordtak “et eple om dagen”? It er faktisk sant!

5) Bananas

Bananer er ekstremt høy i fiber og kalium, som samarbeider for å sikre helsen til dine innvoller og tarmkanalen, beskytte deg mot sår og slag, redusere blodtrykk, og også hjelpe til å holde hjertet sunt og lykkelig. Med vitamin B, C og A jobber sammen i bananer, youll har mer energi og kroppen din vil faktisk holde mindre vann perfekt for frukt-en-holics ønsker å gå ned i vekt! Lær hvordan Goji Juice kan forbedre din helse. Bare gå til Goji kapital til å kjøpe goji .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam