5 flotte måter å spise Broccoli


   Av Gabriel AdamsBroccoli er en deilig grønn grønnsak som gir deg rikelig med vitaminer og næringsstoffer som kroppen din trenger. For å holde deg fra å bli kjedelig kan du fikse det en rekke måter. Den vanligste måten å spise brokkoli er rå. Dette er også den type brokkoli som vil gi deg den mest fordeler. Du kan spise den alene eller dypp den i ranch dressing. Mange liker å bruke brokkoli i salater de oppretter.

Dampet brokkoli er også veldig bra, men prosessen fjerner noen av vitaminer og næringsstoffer fra det. Mange foretrekker smaken av dampet brokkoli over alle andre. Du kan blande det med andre grønnsaker, dekk den med smeltet ost, eller plassere den over en deilig bakt potet.

Mange mennesker liker brokkoli og ost suppe under kaldere månedene av året. Det er deilig og ganske enkle å lage. Det finnes en rekke oppskrifter finner du på dagligvarebutikken og på internett. Det er veldig sunt for deg som de viktigste ingrediensene er brokkoli, ost og melk.

Gryteretter som inkluderer er brokkoli en god måte å mate en stor familie på et lite budsjett. Du kan legge til en rekke forskjellige ingredienser, slik at du arent mate dem det samme om og om igjen. Du kan gjøre bare en grønnsak gryte eller en som inneholder kjøtt og grønnsaker.

Mange foretrekker å drikke sine grønnsaker ved å blande opp brokkoli og tomat juice i blender. Dette er en fin måte å drikke en solid frokost som er bra for deg og vil hjelpe deg å opprettholde din energi nivå.

Dette er bare noen av de mange flotte måter du kan nyte spise brokkoli. Du mange har en favoritt din egen som du opprettet. Siden det er en billig grønnsak, og en du kan vanligvis finne hele året, er det den perfekte måten å få nok av ernæringsmessige verdien i meals.Visit phytonutrienter nettet og prøv vår phytonutrient kosttilskudd – en flott måte å få de helsemessige fordelene av grønnsaker !

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam