undervise barn til å spise riktig gjennom lek Mat


   Av Alycia ShapiroAs forelder det virker som at dagene består av annet enn husarbeid. Måtte løpe ærend hele byen, inkludert plukke opp og slippe av barna, tar seg av økonomi og til slutt gjør at alle får mat blant alt kaoset. Med all galskapen må du kanskje ty til en frossen måltid eller to hver gang i en stund. Weve alle gjort det! Men til tross for galskapen av hverdagen du som foreldre vil at barnet skal spise godt og få den ernæring de trenger. Men mesteparten av tiden du dont har muligheten til å sitte ved barnet som de spiser og sørg for at de er ferdig hver bit av grønnsaker ved hvert måltid. Foreløpig barndommen fedme er på en all time high med over 20 barn i overvekt kategorien. Childhood Obesity også kjent for å forårsake sykdommer som type 2 diabetes, insulinresistens, høyt blodtrykk, høyt kolesterol, søvnapné og leversykdom. Men det doesnt må alle undergang når det kommer til childs ernæring. Du kan hjelpe barnet spiser bedre ved å ta noen enkle trinn.

Målet er å gjøre endringer i din childs matvaner ikke sette dem på diett. En enkel steg kan være å begynne hvert måltid med en frisk salat eller legge en siderett av ferske dampet grønnsaker. Å gjøre dette til en daglig rutine vil hjelpe innlemme grønnsaker i din child daglige spisevaner. Grønnsaker ikke på child liste over favoritt maten prøv deretter trinnene til matlaging lettere. I stedet for å bruke smør eller olje bruke en lav kalori erstatning. Også en fin måte å hjelpe deg med dine childs ernæring er å kutte ned på brus inntaket. Ved middagsbordet ha ting som vann, melk og fersk juice i stedet. Dette vil bringe nødvendige næringsstoffer samtidig kuttet ut de høye nivåer av sukker og kalorier som finnes i brus. Endelig på slutten av middagen i stedet serverer en dessert med iskrem, kaker og pudding forsøke å bytte ting med litt frisk frukt. Skiver vannmelon, jordbær, ananas og appelsiner er bare noen få ideer til å innlemme fruktene i din childs matvaner også.

En unik måte å oppmuntre ditt barn til å spise sunnere, er å vise dem gjennom deres leker. Som foreldre virker det som med barn leke alltid imiterer livet. Produsenter som Melissa Doug har et flott utvalg av leker som kan undervise alle barn styrkingen av frukt, grønnsaker og spise en balansert diett. Først har de Play-tiden Produser Vegetabilsk Set. Dette settet inneholder tomater, mais, gulrøtter, agurker og andre grønnsaker. Med dette holdbart, lett og helsebevisste leketøy du kan få barna dine til å elske sine grønnsaker tidlig. Annet sett er Cutting Fruit sett. Dette settet inneholder 17 håndmalte tre fruktbiter sammen med en tre kniv. Når du bruker tre kniv frukten gjør en realistisk skjærende lyd. Med denne morsomme og unike settet du kan lære barnet ditt hvordan du får sine fem porsjoner på en dag. En annen favoritt er maten gruppene satt. Denne velbalanserte 21 stykke mat satt med alle fire mat grupper, individuelt eske i tre kasser for lagring, sortering og stabling er perfekt for å lære barna om sunt kosthold. Alle brikkene er laget av tre, så de er solide og holdbare for selv de groveste av lek. En annen stor ting om alle disse produktene nevnt er at de alle er ikke giftig, noe som er perfekt for mat spille!

Forhåpentligvis med noen av disse enkle tipsene du og barna dine vil være av for å lykkelig og sunt kosthold. Plus pretend play moro i stedet for timer foran TV.Alycia Shapiro er hodet ost på SensoryEdge. Kjent for barn møbler og pedagogiske leker. Youll også finne gode leken mat apparater som gir morsomme og utdanning året. For mer om barndommen fedme, kan du gå http://www.obesityprevention.org/childhood/index.html .

This entry was posted in Food and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam