Stellerom stasjoner


   Patricia HollandBaby endre stasjoner er avgjørende for mange shopping og reiser foreldre. Å ha et område for å trygt endre en babys bleie bør tilbys foreldre, særlig i bygg som vil ha små barn ofte besøker. Infant endring bord wont tar opp plass når den ikke er i bruk siden de er montert på badet veggen og sammenfoldet.

Ergonomisk Infant Bleie Stations

Molded plastic endring stasjoner er tilgjengelige i forskjellige farger, inkludert lys grå, grå speckle og elfenben. Har valg av farger lar deg tilpasse utseendet til kommersielle Stellerom stasjon og la det blande seg med resten av bathroom tema.

Installasjonsvalg for Infant Tabeller

Stellerom enheter kan være enten innfelt eller overflate montert. Begge er trygge å holde spedbarn og barn opp til en viss vekt. Du kan velge hvilken modell har installert avhengig av hvor du skal montere den på innsiden av toalettet. Sikkerhet stropper vil bli inkludert i stasjonen som et sikkerhetsnett forholdsregel for flytting babyer.

Praktisk Bleie Endre Stations

Bleie endring stasjoner er foretrukket av foreldre når de er lett tilgjengelige i kommersielle bad. Voksne som trenger å endre en childs bleie wont vil bruke gulvet av en kommersiell bad, men de dont ønsker å forlate bygningen for å komme til sin parkerte bil. For å holde kundene i butikken, bør du vurdere å installere en baby stellebord i både men og womens toalettet.

Sikker og Sanitær Baby Stations

Mens baby sikkerhet er en stor bekymring, er helse en annen prioritet. Baby bleie skiftende stasjonene har egne områder for disponible liners for voksne å bruke sammen med hvert barn. Bleie stasjoner er mer sterilt alternativet at voksne velger over andre mindre enkle metoder. Instruksjoner vil være i vanlig syn for voksne som bruker Stellerom stasjon slik at de kan følge instruksjonene for å bruke området trygt. Figuren vil gjøre dem i stand til å kjenne den riktige måten å bruke liners og remmen barnet til å holde seg sikker når alltid kontroll med barnet når på bordet.

Infant Endre Tabeller

Infant endre tabeller kan brukes med en individual personlige skiftende pad de kan ha med dem. De er store nok til å holde barn i ulike vekter mens du fremdeles har et trygt område å plassere elementene som trengs for en bleie endring uten å forlate området. Bleie stasjoner gi foreldre med et trygt sted å endre sin childs bleie. Gulv arent den reneste området til å ha et barn legge seg på og de kan være farlige i områder med høy trafikk. Stellerom tabellene kan voksne til å ha barnet holdes vekk fra andre som ønsker å bruke toalettet.

Kommersielle Stellerom Stations

Med kommersielle Stellerom stasjoner tilgjengelig i dag kan butikker lett ha dem montert i både mens eller womens bad. Ikke bare vil du holde dine kunder inne i bygningen, vil du gi dem en trygg og sterilt område som ligger i en praktisk område. Uansett hvilken størrelse bad du har, en innfelt eller overflatemonterte baby stellebord wont tar opp noe plass når den ikke brukes. Samtidig vil en voksen lett oppdage den enheten når vi leter etter et område for å endre en diaper.XPB Locker. Les mer om Stellerom stasjoner .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam