Three Stories. En forandring i hjertet .


   Av Elizabeth EllisThis var ingen vanlig søndag. I alle fall ikke for Jennifer og hennes familie. Som liten baby Jimmy kurret og febrilsk rekkevidde for alle hendene som var rørende ham, var han glad for å bli gjort stas over. Damene som var til stede ved dåpen alle undret seg over hvor søt han er. Jennifer gått rundt hjemmelaget smør informasjonskapsler i en tjeneste gavepose, hørte hun noen av dem snakker om hennes ugifte status. Likevel ble i dag om Jimmy, ikke henne. Jimmy var hennes dyrebare pakken nå og hun couldnt orker å del med ham igjen.

Jennifer bar baby til alteret. Med hvert skritt mot sengen, ble hun kjøpt tilbake til den tiden da kjæresten hennes hadde gått ut på henne når hun sa hun var gravid. Sint og herjet på for øyeblikket, hadde hun forsøkt å avbryte den. Men nå som hun kysset baby kinn begynte øynene å rive og tok tilbake alle tanker som egoistisk begjær. “Min kjære familie og venner, er vi nå skal starte bønn. I Faderens, Sønnens og Den Hellige Ånd” Jennifer gjorde korsets tegn og bøyde hodet for å be.

“Alle så min sash? På ingen, visste hvor jeg la den?” Mala var scurrying ned i gangene etter det. Bakerst i rommet, Nalini og Asha ble diskutere de beste måtene å knytte bånd. Mala nesten kom borti Søster Anita da hun plutselig dukket opp på døren. I hendene ble Malas sash. Søster Anitas strenge blikk var nok til at hele selskapet stille seg som de langsomt gikk bort til henne for kontroll.

De tre jentene stilnet og gikk gjennom søster Anita for å sikre at alle var rent og ryddig utseende. Alle dem deretter hodet til det lille kapellet på hjørnet av St Theresas Barnehjem. Som jentene går gjennom hagen, de mister all sin likevekt og begynner å snakke og Prancing blant Jasmines og asalea i hagen. Det var virkelig vakkert, takket være innsatsen til studentene og søstre av barnehjemmet. Det var det minste de kan gjøre etter at kapellet ble restaurert fra sjenerøse almisser fra samfunnet. Minst, det ser ikke så ille som den nedlagde klasserommene ved siden av.

Søster Anita holdt tungen når hun så dem. Hun ønsket å minne dem om Mothers Priyanka foredrag om decorum. Men som hun så på smilet deres, couldnt hun motstå men smile med dem. På denne alderen, har disse jentene gått gjennom mye mer enn en gjennomsnittlig tenåring ville. De var de forlatte barn i Calcutta. Fattigdom, vold og overgrep var de eneste ting de hadde opplevd i oppveksten. Anita var en av de uheldige gang.

“Kom i barn. Her, ta disse favoriserer og gi det til din nye søsken.” Mor Priyanka pekte dem til gaven poser liggende på gulvet.

Asha åpnet den og øynene var store som en dollar mynt, sjokolade! Hennes favoritt! Hun nølte et øyeblikk, men ble nesten slått over ende av de to venner som var presser henne til fronten. Alle barna var spent da dette var en svært sjelden godbit for dem og det er det beste de har mottatt siden begynnelsen av året.

Mor begynte å spørre barna å falle til ro. Da hun bøyde hun hodet i bønn, ga hun takk til Gud som hun ønsker Asha, Nalini og Mala til barnehjemmet og inn God favn av kjærlighet.

Det virker som om det var nåler poking i lungene når han pustet, tenkte Seng. Han så seg rundt og ble møtt av ren ser veggene og den sterke antiseptiske lukten av menigheten. Men på hjørnet av øynene hans, så han en ny tre krusifiks hengende på toppen av ham. Han slet med å våkne.

Han kjempet tilbake tårene da han mintes sin frisk youth to tiår siden. “Hvor lenge har det vært.” Han husket den berusende dager hvor hans tjenester virksomheten var blomstrende i hele Sørøst-Asia. Lykkelig gift med Ai Ling, da hun fødte sin sønn Meng, er lykken komplett. Men han falt i fristelse når Minna kom inn i bildet. Det var bare en kort affære!

Da Ai Ling fant ut, arkivert hun om skilsmisse til tross for hans tigging og bedende, etterlot Meng med ham.

Livet med Minna var så glitrende i den utstrekning Seng mistet kontrollen over seg selv og overser sitt ansvar til organisasjonen han bygge. Etter hvert mistet han alt, men Minna fremdeles klynget seg til ham som en parasitt. Med ingen å vende seg til, Meng ble utsatt for overgrep som han deretter sprang ut av hans liv også. Livet fikk mye verre når han vendte seg til øl, rusmidler og kvinner mens han nyter den verdslige fornøyelser, mens utlufting sitt sinne mot Gud hele tiden. Men da Seng ble diagnostisert med kreft, begynte han å tenke gjennom sine handlinger og lurte på om det var for sent for ham.

Han visste at i dag var en spesiell feiring i kirken. Dommer av dekorerte egg han hadde til frokost, mente han det var påskedag. Han ba sykepleierne å bringe ham til en prest. Han visste at hans tid var i nærheten og han ønsket å gjøre det godt igjen før det var for sent. Da de kom til kirken, Seng banket og ble møtt av et ansikt så smertelig kjent. Øynene hans begynte å skjelve med tårer.

Presten løftet Seng opp aldri så forsiktig. Seng gråt mens han mumlet ord omvendelse fra Gud.

“Vår himmelske Fader tilgir alt, men vil du også tilgi meg, far?”

Dåpen en handling av dåpen og fornye seg livet uten å legge begrensninger på alder, rase eller noen jordiske grenser. Når vi får en mulighet til å tilgi våre synder og innbydende Guder kjærlighet, er den beste dåpens nåde vi kan gi, ikke bare til oss, men folk rundt oss som vi deler den ultimate gave love.Elizabeth Ellis er en ledende ekspert på alle personlige gaver og har skrevet en rekke artikler relatert til dåp gaver, personlige foto krus, baby shower favoriserer og så videre .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam