Planlegging Family Reunion På Cape Cod


   Av Dennis MurphyFamily gjenforeninger er en flott måte å gjenforenes med familiemedlemmer og venner at du havent sett på lenge. De er utmerket for reminiscing og komme tilbake i kontakt. Cape Cod kan forvandle din store familieforestilling i minneverdig som du aldri vil glemme. Fordi Cape Cod er så nær Boston, Providence og New York, en havn side familiegjenforening er en uforglemmelig opplevelse.

Hvem kommer?

Når du begynne å planlegge familiegjenforening på Cape Cod det første du må gjøre er å finne ut hvem som er invitert og hvem som kommer. Fordi hver person om familiegjenforening har sin egen familie, doesnt det ta lang tid å ha en gjesteliste 300 personer lang. Selvfølgelig avhenger det av hvor mye utvidede familien det er, men du kan ha å invitere noen fjerne greiner ut av høflighet uansett “komplekse” personlige følelser involvert i deler av familien.

Klimatiske din Family Reunion

Det neste du bør vurdere er den tiden av året. Hvis du ser på et utendørs familiegjenforening på Cape Cod så skal du ønsker å se på de varmeste månedene juni, juli, august og september. Den gjennomsnittlige daglige temperaturer på Cape Cod varierer fra ca 65 grader til 70 grader, med den varmeste måneden er juli. Kanskje kan også være et alternativ med temperaturer fra et lavt på 45 grader til en høy 65. I sommermånedene juli og august er du sannsynligvis kommer til å se temperaturer i 70s til 80s. Høy 90s og ekstrem luftfuktighet er svært sjeldne på Cape Cod. Det flotte med denne tiden av året er at strendene er i full gang, og vannet er varmt for bading, båtliv og fiske. Du vil ønske å sørge for at alle er forberedt på å kle på kjølige netter, men. Denne tiden av året er stor for et slektstreff på Cape Cod, fordi barna vil spille ute og på stranden og de voksne kan tilbringe sin tid å chatte og ta igjen.

Where is everyone Going to Stay?

Avhengig av antall gjester som du skal ha vil du gjøre ditt beste for å finne overnattingssteder som tillater alle å bo nær hverandre som du skal ønske å være nær ved for bespisning og kveldsarrangementer. Det er flere alternativer når det kommer til Cape Cod overnattingssteder. Du kan velge mellom en rekke hus leie, hytte leie, hoteller, moteller, alpinanlegg, Senger Breakfasts, ved sjøen losji, og dømme. Fordi den beste tiden av året for Cape Cod familiegjenforening er i sommermånedene vil du foreta bestillinger så tidlig som mulig. Når du vurderer overnattingssteder vil du også vil ta plass i betraktning. Prøv ikke å pakke altfor mange familiemedlemmer i for hardt for en plass. Dette er en oppskrift på katastrofe når familien er samlet for lenge. Du må også vurdere badet tilgjengelighet.

Herding slektninger

Getting around kan være en interessant utfordring også. Hvis du planlegger mange aktiviteter fra losji din så kan du vurdere å leie minibusser slik at hele familien kan reise sammen. Dette kutter også ned på gass og tid. Mange vil også trolig ha personlig biler og leiebiler i tillegg avhengig av hvor langt de reiser fra. Carpooling til ulike steder for moro skyld er ofte en av de enkleste måter å komme rundt.

Holde Opptatt på Kapp

Cape Cod har mange attraksjoner som hele familien kan nyte. Fra stranden og vannsport som hvalsafari, fiske og båt utleie til cruise og guidede turer. Voksne vil også ha noen problem å finne naturskjønne steder å henge ut og fange opp og minnes gamle tider. Barn alltid elske stranda og overalt er det et svømmebasseng, så du bør definitivt ha det i tankene. Den eldre generasjonen vil kanskje dra nytte av golf, museer og natur utforskninger på Cape Cod.

Med alt er der for å gjøre for hele familien vil du ikke ha problem med å finne nok av aktiviteter å holde opptatt under familiegjenforening på Kapp Cod.Dennis Murphy, en 1992 utdannet ved Harvard University, har eid Donahue Eiendomsmeglere i Falmouth siden 1998. Han hjelper brukere med å finne Cape Cod Ferieutleier. Han er Co Chair av Falmouth Chamber of Commerce Tourism Board .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam