hvordan vi kan endre vår livsstil for å bevare regnskogen, Part 1


   Av Adrian AdamsWe bør alle være opptatt med å redde regnskogen, og vi kan gjøre vår del av å gjøre små endringer i vår livsstil. Hvis alle valgte å gjøre det, ville resultatet bli fantastisk. Trær tilby oss skjønnhet og beplantning av disse varme sommerdager ettermiddagene. Trær også bidra til å redusere effekten av karbondioksid. Plante flere trær er en svært enkel måte kan bidra til å bevare regnskogen.

Du kan bidra til å redusere mengden avfall ved å resirkulere, særlig resirkulere papir. Den fremste grunnen til at regnskogen blir ødelagt, er å gi mer ved for papir. En annen grunn er for å bygge boliger og bedrifter. Det er mange andre typer materialer du kan velge mellom slik at regnskogen kan bli bevart.

Andre produkter produsert fra regnskogen trær med gummi og tømmer. Ta en god titt på hvor mye av disse råvarene du bruker. Prøv å begrense bruken av dem til kun nødvendigheter og se etter alternative materialer når det gjelder luksus elementer.

Har du drikker store mengder kaffe, eller bruke krydder hver gang du kokk? I så fall kan du være å skade regnskogen. Dette skyldes at etterspørselen etter kaffe og krydder er så høye områder av regnskogen blir ryddet bort for å vokse dem.

Amerikanerne bidra til 25 av forurensningen i verden. Dette skyldes at de konsumerer mer fossil brensel for deres biler og fabrikker enn noe annet land. Det er mange endringer du kan gjøre for å kutte ned mengden forurensning du bidrar på en daglig basis.

Vurdere å ta offentlig transport eller carpooling til og fra arbeid. Det finnes også mange flotte modeller av hybrid-biler som kan operere i lange perioder på elektrisitet. Dette er en god investering for miljøet, samt å spare penger på bekostning av fuel.Learn om Conservation Bevaring initiativer på http://www.paradiseearthonline.com/

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam