hvordan vi kan endre vår livsstil for å bevare regnskogen, Part 2


   Av Adrian AdamsEach dyr i regnskogen er viktig for balansen i økosystemet sin. Sørg for at du melde fra om ulovlig jakt i regnskogen samt ulovlig salg av dyr som er fjernet fra den naturlige habitat og solgt som kjæledyr. De mest vanlige er papegøyer og iguanas.

Enkeltpersoner må innse at å kjøpe deler av kokes dyr i regnskogen eller disse lever pets oppfordrer adferden å fortsette. Hvis vi alle gjøre vår del for å sikre at det ikke er marked for slike aktiviteter, så den økonomiske motivasjonen for å gjøre dette ville være borte.

Skriv brev til Kongressen for å oppfordre regjeringen til å plassere strengere lover mot dem som jakter ulovlig og fjerne dyr ulovlig fra regnskogen. Du må også skrive for å oppmuntre dem til å begrense hvor mye land i regnskogen et selskap kan fjerne så vel som krever dem til å plante nye trær i stedet etterpå.

Barn trenger å bli undervist fra en svært tidlig alder hvor viktig regnskogen er vår velvære. De trenger å lære hva de kan gjøre for å beskytte regnskogen, samt å sette pris på hvordan den bidrar til å holde luften ren, påvirker våre vann sykluser, og påvirker klimaet over hele verden.

Barn trenger å være utdannet både hjemme og på skolen. Med regnskogen er helt ryddet vekk ved hastighet på 6000 dekar per time, må vi gjøre noen alvorlige endringer. Ta de riktige trinnene i våre egne liv og lære våre barn til å gjøre det samme vil bidra til å sikre regnskog og dyr som har et hjem der er i stand til å overleve for fremtidige generasjoner.

De regnskoger er avgjørende for vårt velvære. Trærne produserer oksygen som vi trenger å puste. De kan også bidra til å holde luften ren, og vi trenger det på grunn av kjemikalier, utslipp og forurensing vi setter inn våre environment.Learn om Conservation Bevaring initiativer på http://www.paradiseearthonline.com/

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam