Online Eiendomsmegling auksjoner – A New Marketing Strategy


   Av Tom Woodin de fleste områder av landet, itsa flott tid å være en real estate investor ser etter eiendom til å kjøpe. Investorer har rikelig med engrossalg avtaler, utleie eiendommer og land tilbud å velge mellom. Selgere og eiendomsmeglere sliter med å få sine eiendommer lagt merke til. It er ikke overraskende at flere selgere er å snu til kreative måter å markedsføre sine egenskaper. En slik kreativ strategi er en auksjon.

Mens en live auksjon er fremdeles en flott måte å selge, er en auksjon mye lettere å koordinere og billigere. De fremdeles krever forberedelse, markedsføring og noen ganger holder åpent hus, men et økende antall auksjonsområder gjøre prosessen enklere. Selgere finner at markedsføringen deres eiendom gjennom en auksjon gir dem en fordel over alt annet på markedet. Når du kjører i nabolaget hva skiller seg ut mer, “House For Sale” eller “Real Estate Auction”? I nabolaget mitt, “Real Estate Auction” vinner hver gang. En auksjon gnister people nysgjerrighet og de ønsker å se hva it handler om. Det blir interesserte kjøpere og investorer i eiendom.

Her er noen flere fordeler for selgere som markedsfører sine tilbud gjennom en eiendomsmegler auksjon:

  Auksjoner skape konkurranse mellom kjøpere og noen ganger i auksjonen prisen kan overstige prisen på et privat salg.

  En auksjon skaper spenning og øker kjøpere interesse.

  En auksjon gir eiendommen mest eksponering på kortest tid og akselererer salget.

  Auksjonen prosessen gir 3 muligheter til å selge – før, under og etter auksjonen.

  Auksjonen bringer interesserte kjøpere til et punkt om vedtak – de må handle nå, eller miste en mulighet til å kjøpe eiendommen.

  Selgeren kontrollerer auksjonen prosessen – de planlegger og velger den datoen de ønsker å selge.

  Selgeren setter vilkårene for salg og samtidig opprettholde kontroll av eiendommen gjennom hele auksjonen.

  Auksjoner tar selgeren ut av forhandlingsprosessen.

  Auksjoner er en aggressiv, avansert markedsføring program som øker potensialet interesse for en eiendom.

En auksjon, enten online eller live, hjelper en egenskap skiller seg ut og that er målet i en markedsføringsstrategi. Auksjoner er et meget kraftig, effektiv strategi, og spesielt tiltalende i en langsom marked.

Hvis du selger en eiendom, sikre at du får utdannet og involvert med online eiendomsmegling auctions.Written av Tom Wood – Eiendomsmeglere Internet Investor auksjoner basert i St. Louis, MO. (877) 234-6706. Tom Wood er en eiendomsmegler auksjonarius i St. Louis, MO. Han eier og driver en internett-auksjon nettsted for eiendomsmegling .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam