Endre adresse til Spania


   Av Peter WilsonMany folk som har brukt mye tid på Costa Blanca, Barcelona, eller Solkysten har falt så glad i det stedet de vurdere å flytte til Spania. Men dette er ikke en beslutning om å bli tatt på lett.

Før du noen gang begynner å lete etter et sted å bo, må du besøke landet en rekke ganger. Sørg for å besøke forskjellige steder på hvert besøk for å finne ut hvilke områder som passer best til deg og din livsstil.

Vær oppmerksom når du beveger deg, vil du sannsynligvis få å støtte deg på en stund som du søker på en jobb. Kontroller at du har nok penger i banken for å komme til Spania, sette opp hjemme, og holde deg gående i et par måneder mens du ser etter en jobb i området ditt nye hjem.

Hva du trenger å vite før du flytter til Spania

Du kan ikke nødvendigvis bare bestemme seg for å plukke opp livet ditt og flytte til Spania. Det er myndighetenes krav til møte først. Hvilke papirer og dokumentasjon du trenger, vil avhenge av hvor du kommer fra. Du bør kontakte spanske konsulatet for å vite hva som er nødvendig. Også det kan ta lang tid før all dokumentasjon til behandlet så du bør spørre om kravene så snart som mulig.

Helseforsikring er et krav i Spania. Hvis du overfører til en jobb i Spania, kan arbeidsgiver tilby denne dekningen til deg. Hvis ikke, må du kjøpe egen helseforsikring dekning. Som du forskning dette kravet, kan du ringe din nåværende forsikringsselskap for å finne en lege i området av Spania hvor du planlegger å flytte.

Du må også forskningen hva det vil ta å få en drivers license. Du kan be konsulatet for denne informasjonen. Du må også finne bilen forsikringsselskap i området der du planlegger å leve og registrere deg for en plan.

Hvordan skal du komme deg rundt en gang i Spania? Skal du selge bilen din før du flytter eller ta det med deg? Hvis du planlegger å få en ny bil når du kommer dit, kan du vurdere hvordan du skal gjøre dette. Du må kanskje leie en bil for en stund, til du finner det du ønsker, og det kan være kostbart.

Leve og arbeide i Spania

Med mindre du allerede har en jobb som venter, må du starter du jobben jakte så snart som mulig. Sjekk internett for ledige jobber før du flytte og begynne å sende i CVen.

Hvis du flytte med en bedrift, be dem om hjelp til flytting. Dette kan spare deg noen av de pengene du ellers ville bruke til å flytte.

Du må også reise gjennom området en rekke ganger for å finne ut hvor du vil bo, så kontakt med en eiendomsmegler for å hjelpe deg med å finne hjemmet du ønsker å kjøpe eller rent.Concentrating nylige funn i Spania, Peter J. Wilson skriver hovedsakelig for http://www.alicante-spain.com. Du kan oppdage sine bidrag ved flytting til Spania over på http://www.alicante-spain.com .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam