Real Estate Law: ERSTATNING FOR BRUDD PÅ GARANTIEN pakter By A Selger


   Av Bob MilesIf du eier fast eiendom og selge det til en kjøper under en generell garanti gjerning, kan du være ansvarlig overfor kjøperen år senere for noen feil i tittelen at du didnt selv vet om på det tidspunktet du solgte ham eiendom, og du kan ende opp med å måtte betale kjøperen opp til det beløpet som han opprinnelig betalte for fast eiendom, eller i noen tilfeller verdien av landet hvis det er mer enn hva kjøper faktisk betaler. Here er hvordan det kunne skje:

(1) Hvis du bryter pakt Seisen eller pakt Høyre å formidle:

Du kan brudd disse ved å ikke ha en selveierleilighet eiendom på det tidspunktet du solgt eiendomsmegling (du var bare å leie eiendommen, for eksempel), eller ved å ta en selveierleilighet eiendom som var ulovlig og didnt gir deg rett til å selge det til noen. Du CANT enkelt brudd første pakt uhell, men det er mulig å utilsiktet brudd andre pakt. Skader vil beløpe seg til den prisen kjøperen betalt for eiendommen eller kva del av det du ikke lovlig overføring til ham. Enkelte domstoler wont selv krever å overføre eiendommen tilbake til deg når du betaler ham kjøpesummen.

(2) Hvis du bryter den Covenant Against Heftelser

Du kan bryte dette hvis det er pant på eiendommen, for eksempel på det tidspunktet du selge ham eiendommen. Det er altså fullt mulig å bryte denne pakten ved et uhell fordi du bryter den selv om boliglån ble tatt ut av fyren som solgte eiendommen til deg, og selv om du didnt vite om det. Skader vil beløpe seg til enten det beløpet som trengs for å fjerne heftelsen (betaling av boliglån, for eksempel), eller hvor mye markedet verdien på fast eiendom har vært svekket på grunn av heftelse. I noen tilfelle, men vil skader overstige verdien av landet

(3) Hvis du bryter pakter av garantien, uforstyrret, og / eller videre Assurances

Hvis kjøperen ender opp med å bli kastet av sin eiendom av noen som kommer sammen med en overordnet krav til eiendomsretten til fast eiendom (youd bli overrasket over hvor lett det er for at det skal skje), må du kanskje betale kjøper tilbake beløpet han opprinnelig betalte for fast eiendom (eller en andel av det hvis he bare blitt kastet av en del av eiendommen). Real Estate Law in Plain English forklarer fast eiendoms rettsforhold uten juridisk tekst .

This entry was posted in Estate and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam