typer elektroniske auksjoner


   Av Nikola JankovicOnline Auksjonen omfatter kjøp og salg av varer ved å tilby dem opp for bud og dermed selge dem til høystbydende på internett. Origin of auksjoner kan spores tilbake til 500 f.Kr.

Det finnes ulike typer nettauksjoner. Følgende er de mest fremtredende seg:

1. Kinesisk Auction:

Den andre navn kinesiske auksjonen er vanskelige brett og pick-a-pris. Det er vanligvis holdt på veldedighet eller innsamlingen, hendelser. Budgiverne kjøpe billetter og mulighet til å vinne er proporsjonal med antallet billetter som er kjøpt. Opprinnelsen til kinesiske budgivning er fortsatt uklar.

2. Nederlandsk Auction:

I denne typen bud, sier auksjonarius en høy pris for produktet eller tjenesten og senere, den er senket avhengig av om deltakerne er villige til å betale forhånd bestemt beløp.

3. Sealed-bud første pris auksjon:

I denne typen bud, alle budgiverne samtidig sende inn sine bud beløp. Vet budgiveren vet budgivning mengden av hans / hennes konkurrent. Den som bud det høyeste beløpet blir produktet / tjenesten.

4. Sealed-bid second-price auksjon:

Også kjent som Vickery auksjon. Det er nøyaktig lik lukket bud første pris auksjon, bortsett fra at høyeste budgiver betaler nest høyeste beløp og ikke det høyeste budet. Dette er det bud system som brukes av eBay.

5. All-pay auksjon:

I denne auksjonen typen alle tilbydere må betale sin budgivning beløp uavhengig av det faktum at de har vunnet eller ikke.

6. Engelsk Auction:

Dette er den vanligste typen auksjonen rundt jordkloden. I denne type auksjon, er en reserve fast pris for varene, og kundene har større og større bud. Endelig er produktet solgt til høystbydende. Engelsk auksjonen er den vanligste typen auksjon i USA og det meste av elektronisk auksjon nettsteder bruker den engelske auksjonen type. Den største ulempen med den engelske auksjonen, noe som gjør det litt upopulært er noe kjent som “winners curse”. Engelsk auksjoner er ofte kompliserte og mest interessante på grunn av strategier som snipping og proxy bidding.Written av Nikola Jankovic. Finn beste huset auksjoner på www.house-auction.net

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam