Internett Endre Real Estate Marketing


   Av Vic BilsonThe dagens Eiendomsmarkedet av Internett har endret måten eiendom selges i dag. Det var en tid da folk brukte avisannonser og åpent hus for å finne hjem. I dag er web koblet boligkjøpere ved hjelp av Internett. De fleste boligkjøpere dont butikk for boliger annonseres i avisen lenger og åpent hus synes å trekke mer “blikk Loos” enn kvalifiserte kjøpere. It har blitt rapportert at mer enn 80 mennesker på jakt etter et hjem starte sitt hjem søk på Internett.

Med bensinpriser treffer rekordhøyder og etterspørsel på people tid stadig økende, er det bare fornuftig de ville lete etter en mer effektiv måte å finne sin drømmebolig. Theyre ikke like villig til å tilbringe timer med bil fra hjem til hjem når de kan se dusinvis av eiendommer online på samme tid? Med tilgjengeligheten av virtuelle turer og video på Internett i dag, ville hvorfor noen forlate komforten av sine hjem for å tilbringe timer med bil fra hus til hus når de kan sjekke mange oppføringer på Internett?

For Realtors sulten for bedriften, er en Internett-tilstedeværelse ikke et valgfritt markedsføringsverktøy dag … it er et krav. Og alle web-savvy Realtor dag vet at for å være konkurransedyktige i markedet, må de benytte de nyeste teknologiene tilgjengelige for dem for å selge hjemme raskt og til den beste prisen.

Viser egenskapene fortsatt den primære måten å selge en eiendom, og Realtors nå har en ny måte å vise egenskapene til sine potensielle boligkjøpere med en annen kraftig Internett kommunikasjonsverktøy. Virtual Open House introduserer en dynamisk toveis live interaksjon mellom eiendomsmegler og deres prospektet erstatte utrangerte enveis kommunikasjon av statiske nettsider. Det kan kreve litt ekstra arbeid, men vel verdt det. Du vil få oppføringer på kjøperne “short list” av hjem å besøke i person.

De mest vellykkede Realtors kjenner kraften i å bruke Internett-teknologi for å utnytte sin tid på å nå flere boligkjøpere. Og nå, med hjelp av et virtuelt Open House, vil eiendomsmeglere kunne tiltrekke seg flere kvalifiserte kjøpere, vise flere egenskaper og generere mer inntekt.

Det er viktig at boliger for salg føres opp og annonsert på så mange steder som mulig. Å nå den største potensielle kjøperen bassenget øker sannsynligheten for å finne den rette kjøperen raskt. Gjerne Multiple Listing Service (MLS), Internett, skrive ut reklame, skilt og inter-kontor og ytre-kontor nettverk er viktig. Men det it ikke nok å bare varsle kjøperne av tilgjengelige boliger, det avgjørende at Realtors gjøre alt de kan for å posisjonere sine kunder eiendom slik at den skiller seg ut fra konkurrentene. Virtual Åpent Hus vil vise ditt engasjement for å bruke den nyeste teknologien for å vise flere egenskaper.

Hvis markedsføringsplan er avisannonser og åpent hus, la meg spørre deg … «Hows som arbeider for deg?” Hvis youre som de fleste Realtors dag, vil svaret inneholde, “ikke så bra som det pleide.” Vic Bilson er en erfaren Internett markedsfører som nylig utviklet en spennende ny eBok kalt Virtual Open House som viser eiendomsmeglere hvordan å bruke webkonferanse-teknologi til å vise og selge flere boliger på Internett .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam