Eiendomsmegling Tittel Aseguradoras


   Av Bobby CarnesWhen kjøpe deg eiendom, eiendomsmegling Tittel forsikringsselskaper vil forsikre din eiendomsmegler mot eventuelle “feil” i tittelen. Dette betyr at hvis du eier av eiendommen viser seg å være på noen måte dårligere enn det du forhandlet for når du kjøpte eiendommen, og du lide tap på grunn av den, vil tittelen forsikringsselskapet gjøre opp dine tap. En vanlig måte at dette kan skje er hvis du for eksempel kjøpe deg fast eiendom fra en selger som fortsatt har pant i eiendommen som du didnt vet om. Når du kjøper eiendom personen som solgte den til du slutter å betale av boliglån og banken forecloses på eiendommen din og enten kaster deg ut eller gjør deg nedbetale boliglån selv. Det er der behov for å gjøre krav på tittelen din forsikringsselskapet til å dekke tapene.

Selvfølgelig vil tittelen forsikringsselskapet sjekke det lokale eiendomsmarkedet innspillingen kontoret for å se om det er noen problemer med tittelen din før du kjøper eiendom. Hvis den finner noen problemer (OK, “feil”, hvis du ber!) I tittelen, så den ville gjøre et unntak for dekning sin med hensyn til de spesielle feil. I så fall kan du ikke ønsker å kjøpe eiendommen likevel. That er fint, så lenge din eiendomsmegler kjøpekontrakten forpliktet selgeren å gi “forsikringsverdi tittelen” før lukking av salget.

Det høres ut som en idiotsikker system doesnt det? Men selvfølgelig it ikke. Tittelen forsikringsselskapet normalt ikke kommer til å sjekke hjemmel til eiendommen helt tilbake til 1678 da landet ble tildelt av den spanske kronen theyre bare skal gå så langt tilbake, kanskje 60 år, og bare ta en sjanse at ingen rykk skal komme sammen og utfordre din tittel basert på en ekstern krav. Et annet smutthull er at loven anerkjenner noen legitime krav over eiendom kan ikke tas opp fordi de ikke er basert på en skriftlig instrument for eksempel et skjøte. Dessuten vil enkelte delstater ikke ta opp visse dokumenter som kortsiktige leieavtaler eller salgskontrakter. Men hvis du får din eiendom riktig forsikret ved å lukke, vil det være tittelen forsikringen company problem, ikke din. Real Estate Law in Plain English forklarer fast eiendoms rettsforhold uten juridisk tekst .

This entry was posted in Estate and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam