Real Estate Closing Gaver: Den perfekte måten å lukke en Deal


   Av Michael StuartIntroduction til Real Estate Closing Gaver

Mange ganger gir vi folk ting å vise vår takknemlighet for deres arbeid, forening eller kameratskap. Det samme prinsippet gjelder i fast eiendom også. Hvis du er i fast eiendom, lukking gaver er den beste måten å lukke ut en avtale. Så hva er eiendomsmegling avsluttende gaver? Disse er i utgangspunktet gaver som du ville som en eiendomsmegler, gave til en kjøper av en eiendom som en goodwill gest. De er også referert til som klient / beboer oppbevaring gaver.

Goodwill gesture er et tegn på takknemlighet for at kjøperen valgte å gjøre forretninger med deg. Mens en eiendomsmegler avsluttende gave kanskje ikke ha altfor høye pengeverdien, dets verdi som et instrument for å skape lojalitet og induserer kjøperen å verve venner til deg kan ikke fornektes. Alle elsker takknemlighet og en god gest, og din innsats for å presentere kunden med en eiendomsmegler avsluttende gave forblir i sinnet til kunden.

En slik gest er det som gjør en kunde kommer tilbake til deg, og også verve venner til dere for deres eiendom behov.

Are Real Estate Closing Gaver Obligatorisk?

Det er ikke obligatorisk for deg som eiendomsmegler, for å presentere en kunde som har blitt en kjøper med en avsluttende gave. Selv om det er noen som tilbyr Housewarming Gavekurver, er det andre som tilbyr mer Housewarming best wishes. Faktisk er det mange agenter som ikke kjøper stenge gaver til sine kjøpere. Logikken bak dette er enkel de er fra skolen av tanke som mener at kvaliteten på arbeidet deres er bevis nok av sin forpliktelse til kjøperen, og premien verdien de legger på sine kunder. Noen gir Housewarming Gavekurver, mens andre tilbyr bare Housewarming ønsker.

Imidlertid har en undersøkelse vist at de fleste ekte agenter foretrekker en avsluttende gave mulighet til å lukke ut en eiendomsmegler avtale. En undersøkelse utført av REALTOR magasinet steder antall eiendomsmeglere som velger å lukke gaver på en diger 80 prosent av det totale antall agenter kartlagt.

Nøkler til å presentere gode Closing Gaver

Det er noen ting du må huske på mens du tenker om eiendomsmegling avsluttende gaver. Det første er prisen faktor, selvsagt. Du må sikre at gaven ikke er for lavt priset, som det kan ende opp med å fornærme kunden og slå tilbake på deg.

På den annen side, skal gaven ikke være så gavmild som å forlate et stort hull i lommen. I tillegg bør det ikke gjøre kunden føler seg ubekvemme, det skal ikke være noen følelse av inappropriateness, spesielt siden det er tid når du stenger ute på avtalen.

Den samme undersøkelsen ved REALTOR viste at bare et mindretall (3) Eiendomsmeglerforbund bruker over $ 200 på avsluttende gaver. Litt over 20 (23, for å være presis) bruke mindre enn $ 25 på en avsluttende gave. Antallet mennesker i det neste området, dvs. personer som tilbringer mellom $ 25 og $ 49 er nær 50 (44, for å være presis), mens antall personer som tilbringer mer enn $ 50 står på ca 33.

God Real Estate Closing Gaver

Så hva ville gjøre en god eiendomsmegler avsluttende gave? Det finnes ikke noe slikt som en universelt akseptert god avslutning gave. Den ideelle avsluttende gave til en kunde avhenger vanligvis på ganske mange ting, som hvor mye agenten er villig til å bruke huske juridiske spørsmål involvert realtors gi gaver. Youll også ta hensyn til hvor nyttig du tror gaven vil være til kunden, eller dekorative verdi, osv. Du må kunne velge riktig gave, en som er akkurat det gjelder ikke bare priser , men også stil og hensiktsmessighet basert på forholdet.

Ulike eiendomsmeglere velge forskjellige gaver, hovedsakelig avhengig av hva de tror vil fungere best for kunden. Så mens du kanskje gi blomster til én kunde, kan du gi champagne til en annen, selv om det kan også være en god ide å gi begge sammen. Hvis kunden elsker interiør, kan du presentere dem med veggtepper eller andre slike dekorative materiale.

Det er en rekke ting du kan presentere dine kunder, fra Housewarming gaver som en Welcome Homeplakett til unike elementer som håndlaget fotoalbum, avhengig av din vurdering av klienten. Men alltid husk, there er alltid en god grunn til å gi en gift.Michael Stuart er eier av MyGiftBasketIdeas.com og skriver på en rekke gave fag. Hvis du vil vite mer om dette emnet Michael anbefaler du besøke følgende link: Real Estate Closing Gaver

This entry was posted in Estate and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam