Delicious Healthy meksikansk mat


   Av Annie DuboisOne dag ikke lenge siden, satte jeg ned for å utforske hvorfor jeg var så glad i mat fra Mexico. Sunn meksikansk mat er deilig og enkel å tilberede, men det var en grunn til at jeg satt pris på denne mat mer enn resten. Jada, jeg elsker en god lasagne. Hvem doesnt? Men jeg alltid foretrukket de deilige smaker tilknyttet Mxico eller Tex-Mex måltider.

Da jeg spurte min sønn, hans reaksjon var enkel. “Cheese! Ok, jeg må innrømme jeg liker ost, men det er mer. Hvis jeg ville ha store mengder ost, kunne jeg bestille en pizza. Etter mye sjel søke, og smak testing til min mind store glede har jeg funnet ut hvorfor jeg elsker sunn meksikansk mat.

Hva er det jeg liker om denne naturlige god mat?

Først, jeg elsker sauser. De krydret godhet fylt med paprika som jalapeos, løk og tomater. Dette er kjempebra selv om det er alt jeg har i min varme tortilla. Men sier bare det er krydret gjør ikke helt dette delikatesse rettferdighet. Det smaker av Mexico er så mye mer intrikate og kompliserte.

Bruken av krydder som spisskummen, kanel, nellik og oregano er nøkkelen til en god parabolen. Med blanding av frisk frukt, krydder og andre ingredienser, kan du få en smoky smak til en fersk briljans avhengig av din preferanse. I tillegg er de forførende smaker varierer i mer enn bare smaken.

Med rekke fargerike grønnsaker, søt og krydret frukt, og ofte mellow kjøtt farger, vil du finne dine øyne er behandlet til vibrantly fargerike retter som fôr flere av sansene dine.

Nøkkelen til å gjøre eller forbereder sunn meksikansk mat er å bruke mange flavorful krydder, frukt og kjøtt. Når du gjør dette, vil du finne at ingen mangler alt som fett fordi maten smaker og ser så darn good.

Fisk, frukt og andre ferske ingredienser gjør dette til en deilig, sunnere mat enn nesten alt hører hjemme i deres nordlige fettere. I tillegg vil du finne at det er usant å anta at Tex-Mex-mat er usunn! Enhver type mat kan gjøres sunnere ved å bruke friske over preprocessed. Dette betyr at du vil savne noe annet enn de usunne delene av måltidet som du sannsynligvis ikke vil gå glipp av uansett.

Hvis du likevel må ha en fritert tortilla, prøv varmer tortilla, fylle med din preferanse for fyllinger, og den rullende inn i et kast. Børst lett med olivenolje, smak til med pepper eller din favoritt krydder, og stedet i en ovn i noen minutter. Snu etter behov. Fjern og nyt. Selv om dette er ikke helt det samme som steking, vil du synes det er et mye sunnere alternativ.

Når det gjelder mat, finner du det er noen som skriker sunn meksikansk mat er stor, og det er like mange eksperter banne den er usunn. Men sannheten er at de begge rett. Avhengig av hvordan du forberede maten og ingrediensene du bruker, kan du ha to typer mat som er både like likt, men man er sunnere enn other.More om Annie Dubois og god meksikansk mat eller gave bokser kan bli funnet på meksikansk mat gaver To Go .

This entry was posted in Food and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam